Brigitte Ars - India

Schrijver:
Titel: India
ISBN: 9789068324198
Uitgever: LM Publishers
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In Landenreeks India geeft Brigitte Ars een toegankelijk beeld van waar het in India nu werkelijk om draait. Zonder in clichés te vervallen, schetst zij het gewone en het bijzondere van India, en legt ook het karakteristieke van de bevolking bloot. Al 50 jaar is de Landenreeks de betrouwbare bron van informatie over meer dan 60 landen. Landenreeks India is het eerste deel in de nieuwe frisse vormgeving. De teksten zijn toegankelijker geschreven, tijdlozer en gaan dieper in op de onderwerpen die er toe doen.
Ons beeld van India moet nodig worden bijgesteld. India is al lang niet meer uitsluitend het overbevolkte, arme land dat bij voortduring wordt geteisterd door hongersnoden en aardbevingen. Het traditioneel gesloten India heeft zich geopend voor de wereld en is op weg naar de status van economische supermacht. Op hun beurt veroveren typisch Indiase fenomenen als de Bollywood-film, de oude gezondheidsleer ayurveda en het broodje kip tikka de wereld. Maar het moderne India maakt hiermee wel een ongemakkelijke spagaat tussen moderne gewoontes en taaie tradities, tussen diepgaande spiritualiteit en plat materialisme, tussen de nieuwe rijken en de honderden miljoenen ondervoede armen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brigitte Ars - India