M. Nijenbanning - Hoe moet het nu met de kinderen?

Schrijver:
Titel: Hoe moet het nu met de kinderen?
ISBN: 9789077770337
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
De meeste ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn vragen zich af wat dit met hun kinderen doet en op welke wijze ze hun kinderen kunnen beschermen en de schade beperken.
In dit boek worden de effecten van scheiden op kinderen van 0-5 jaar, van 6-8 jaar, van 9-12 jaar en pubers van 13-18 jaar besproken. Er worden oplossingen voor deze problemen aangedragen en ouders worden geholpen om veel voorkomende valkuilen te vermijden.
De auteur gaat in op onderwerpen als alleenstaand ouderschap, het ouderschap op afstand, nieuwe relaties (plusouders/pluskinderen) en omgang(sregelingen).
Marjan Nijenbanning (38), heeft haar eigen bureau, waar zij scheidingscoaches opleidt die ouders informeren over echtscheiding en conflicten. Zij werkt een dag per week in het Omgangscentrum van Jeugdzorg Drenthe, een plaats waar kinderen weer contact leggen met hun niet verzorgende ouder.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Nijenbanning - Hoe moet het nu met de kinderen?