Diana Evans - Emotie

Schrijver:
Titel: Emotie
ISBN: 9789056374273
Uitgever: Lemniscaat BOV
Bijzonderheden: Goed - Paperback. Achterop lichte vlekken, op de eerste pagina stond een prijs in potlood geschreven. Verder slechts lichte sporen van
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Is emotie een cultureel bepaald verschijnsel of maakt zij deel uit van de menselijke naruur? Zal het winnen van de loterij je werkelijk gelukkig maken? Is het mogelijk om robots te vervaardigen die gevoelens hebben? En waarom had Mr. Spock, de emotieloze alien uit Star Trek, nooit via natuurlijke selectie kunnen ontstaan? Dit zijn maar enkele van de intrigerende vragen die worden onderzocht in deze gids voor het moderne denken over emotie. Op basis van de laatste inzichten uit tal van wetenschappelijke diciplines - van antropologie en psychologie tot neurologie en artificiele intelligentie - breekt de filsoof Dylan Evans en lans voor de herwaardering van het gevoel. In dit helder en leesbaar geschreven boek laat Evans zien dat emoties universeel zijn. De rede had nooit kunnen ontstaan zonder emoties en emotionele mensen zijn vaak rationeler dan zij die emoties wegdrukken. Hij schrijft met kennis van zaken en maakt gebruik van eigentijdse voorbeelden, die vele lezers zullen aanspreken.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.