J. Erbrink - Dinsdag krokettendag

Schrijver:
Titel: Dinsdag krokettendag
ISBN: 9789086800902
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat doet een dementie met je? Hoe leer je iemand kennen die zichzelf al jaren kwijt is? Zou het niet goed zijn om van het verpleeghuis een een kuuroord te maken? Moeten we wel blij zijn met een apparaat dat een snelle reanimatie mogelijk maakt en vele ouderen hun ideale dood ontneemt?

Over deze en andere prikkelende vragen gaan de columns van verpleeghuisarts Jacobien Erbrink. Soms betogend, vaak vehalend, maar altijd geinspireerd door de dagelijkse praktijk. Het levert een afwisselende bundel op met knappe Voskuilpastiches, schrijnende anekdotes en scherpe beschouwingen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Erbrink - Dinsdag krokettendag