Sogyal Rinpoche - De toekomst van het boeddhisme

Schrijver:
Titel: De toekomst van het boeddhisme
ISBN: 9789021535036
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Als nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Is het boeddhisme aan het veranderen om een vaste plaats in de westerse samenleving te vinden? Hoe kunnen wij toegang hebben en houden tot de essentie, tot de ware kracht van deze oude levensbeschouwing? En hoe kunnen wij ons bekwamen en ontwikkelen in de boeddhistische levenshouding?

Sogyal Rinpoche bespreekt, in vier hoofdstukken, ook onderwerpen als Tibetaanse geneeskunst, de training van de geest, meditatie en heling.

Tenslotte geeft hij advies over het volgen van het spirituele pad en het vermijden van de alledaagse illusies en misverstanden die zo vaak ons leven dreigen te bepalen.
Dit boek is een waardevolle bijdrage aan het realiseren van een boeddhistische levenshouding in onze westerse wereld.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.