K. Kawano - De Tao van het huwelijk

Schrijver:
Titel: De Tao van het huwelijk
ISBN: 9789060305508
Uitgever: Driehoek, De p/a Synthese
Bijzonderheden: Goed - Paperback. Een leesvouw achterop in de kaft, lichte verkleuring op de pagina's. Verder nauwelijks sporen van gebruik, het betref
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Door iemand aangetrokken worden en bij iemand passen zijn vaak twee totaal verschillende dingen. Tussen het beeld dat men van de ander heeft en de persoon die de ander in werkelijkheid is, kan een kloof gapen die met geen mogelijkheid is te dichten.

De TAO van het huwelijk geeft een antwoord op vragen als:

Passen wij uiteindelijk bij elkaar?
Hoe kunnen wij elkaar beter begrijpen en bereiken?
Wie past bij wie?
Volgens Kiyozumi Kawano, die al vele jaren met de oude Oosterse yin-yang-filosofie vertrouwd is, bestaat er een weg naar het ideale huwelijk. Dat vereist echter dat men in staat is zich concrete voorstellingen te maken van:

de wezenlijke kenmerken van de partners afzonderlijk op grond van het type waartoe zij behoren
de neigingen van beide partners
de specifieke manier van reageren van beiden, zowel in psychisch als in seksueel opzicht
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.