J. van Hulzen - Werken met de I Tjing

Schrijver:
Titel: Werken met de I Tjing
ISBN: 9789021593548
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Goed - Ongelezen paperback. Bovenop de snede een vlekje, verder nauwelijks sporen van gebruik. Heel net exemplaar.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe ga je om met de I Tjing, dat wonderlijke oud Chinese orakelboek? Welke vragen kun je stellen? En vooral: hoe moet je de antwoorden interpreteren?

In zijn nieuwe boek Werken met de I Tjing geeft Joop van Huizen tientallen voorbeelden van vragen die in zijn praktijk aan de I Tjing werden gesteld, en de orakelantwoorden. Deze zijn vaak moeilijk te begrijpen V.91 1 "' e hun beeldspraak. Dit boek laat zien hoe deze beelden geïnterpreteerd kunnen worden. Pas dan geven zij hun rijke en betekenisvolle inhoud prijs. Pas dan wordt de vrager werkelijk wijzer van het antwoord. Daarmee bevat dit boek voorbeeld-cases voor iedereen die met de I Tjing wil werken.

Van alle 64 hexagrammen zijn voorbeelden opgenomen. Om het boek compleet compleet te maken worden enkele veelgebruikte legmethoden, het munten-werpen, toegelicht. Werken met de I Tjing geeft je de inspiratie om zelf tot waardevolle duidingen te komen, en helpt je daarmee op de weg naar wijsheid en inzicht.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.