Siegel, David - Op weg naar de toekomst. Bedrijfsstrategie in h

Schrijver:
Titel: Op weg naar de toekomst. Bedrijfsstrategie in het tijdperk van de e-klant
ISBN: 9789055941841
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: 2001, 356 pp., hardcover met stofomslag. NIEUW (GESEALD)
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw (geseald).

E-klanten veranderen de bedrijfsvoering. E-klanten hebben een boodschap: volg ons. Hoe moet u reageren? In OP WEG NAAR DE TOEKOMST laat de bekende internetstrateeg David Siegel zien wat uw beste strategie voor de toekomst is: volg uw klanten, en laat ze niet meer los! OP WEG NAAR DE TOEKOMST biedt een nieuwe kijk op de bedrijfsvoering via internet. Dit boek laat zien hoe u de exponenti le kracht van e-klanten kunt gebruiken, en hoe u met uw bedrijf een nieuwe richting kunt inslaan. Kijk hoe vooraanstaande ondernemingen als Microsoft en Dell zichzelf hebben georganiseerd rond groepen van klanten, in plaats van producten en diensten. Ook maakt u de zes allerbelangrijkste bijeenkomsten uit de geschiedenis van uw onderneming mee, op weg naar een organisatie die haar oren op een nieuwe manier te luisteren legt bij de klant.
Siegel laat zien dat internet geen kwestie is van 'hits', 'eyeballs' of 'banner ads': internet gaat over mensen die zaken doen met elkaar echte mensen die echte gesprekken met elkaar voeren. Wanneer uw medewerkers gaan deelnemen aan die gesprekken, dan krijgt ook uw onderneming de vernieuwende en versnellende kracht die zo kenmerkend is voor de startende ondernemingen op internet. Succesvol zijn in de toekomst betekent e-klanten in de gelegenheid stellen de organisatie van buiten af te veranderen. Dit boek laat zien hoe uw onderneming de zes grootste strategische valkuilen op internet kan vermijden, waarom e-commerce niet uw doel moet zijn, en waarom de kracht van internet gelegen is in mensen - en niet de technologie. De cases in dit boek zullen duidelijk maken waar we naartoe gaan, en hoe uw onderneming uw klanten kan volgen op de weg die zij kiezen.
U dacht dat de goudkoorts op internet alweer voorbij was? We staan pas aan het begin ervan. OP WEG NAAR DE TOEKOMST neemt u mee naar het jaar 2010, wanneer e-klanten het bedrijfsleven en de samenleving op een onvoorstelbare manier zullen hebben veranderd. Of uw onderneming nu honderd of honderdduizend medewerkers heeft, deze buitengewoon spannende visie op de toekomst is uw gids naar succes in de 21e eeuw.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Siegel, David - Op weg naar de toekomst. Bedrijfsstrategie in het tijdperk van de e-klant

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekmakelaar
    Kamer van Koophandel nummer: 69084912
    NL001112228B33
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.