Rijks, Henk - De kostwinner

Schrijver:
Titel: De kostwinner
ISBN: 9789025434403
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2010, paperback. 316 pag. Met naam en datum op voorblad. In zeer goede staat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Middertiger Tonk van Lexmond heeft problemen. Grote problemen, al noemt hij ze zelf liever issues. De kleur van z'n nieuwe leaseauto, bij- voorbeeld. Of de dagelijkse file van en naar de bank waar hij werkt. En, niet te vergeten, z'n Ikea-huwelijk, dat er eerst zo leuk uitzag, goed in elkaar stak, maar na vier jaar sleets aanvoelt en begint te kraken. Een ontslagronde doet de rest. De bodem onder zijn zelfvertrouwen, status en financiële onafhankelijkheid valt weg. Een faillissement lijkt onafwendbaar. Maar dan dient zich een buitenkans aan in de vorm van 603 kilo onversneden cocaïne. Van Lexmond doet wat hij altijd heeft gedaan: hij schrijft een businessplan. Hij kiest een key target audience en organiseert een viral internet campaign en binnen een mum van tijd bevoorraadt hij op zijn snorfiets de culturele, politieke en zakelijke elite van Nederland. Een markt waarin onder-en bovenwereld moeiteloos in elkaar overgaan, maar waar uiteindelijk toch geen plaats is voor een getergde eenling die vier monden te voeden heeft. De kostwinner is een snoeiharde, felrealistische maar ook humoristische zedenschets van de hedendaagse upper middle class, een milieu dat gekenmerkt wordt door kekke bakfietsjes, peperduur meubilair van sloophout en modieuze kindernamen. Tegelijkertijd is De kost- winner een aanklacht tegen een op het eerste gezicht keurige, maar onder de oppervlakte volstrekt amorele maatschappij, waar personalbranding belangrijker is dan persoonlijke integriteit.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijks, Henk - De kostwinner

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.