Kalyani Lawry - Sailor Bob Adamson

Schrijver:
Titel: Sailor Bob Adamson
ISBN: 9789077228593
Uitgever: Samsara Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 20,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Als matroos leidde Bob Adamson een turbulent en avontuurlijk leven op zee, met veel drank en vechtpartijtjes. Hierover verhaalt het eerste deel van Sailor Bob Adamson, leven en leer. Aan dit leven komt een einde als hij in een Indiaas winkeltje het boek I Am That van Sri Nisargadatta Maharaj vindt. Hij leest het en besluit direct vanuit Ganeshpuri, waar hij toen woonde, naar Bombay af te reizen. Het jaar daarop bezoekt hij Nisargadatta regelmatig, totdat Bob van hem te horen krijgt dat hij het begrepen heeft.

De tweede helft van het boek bestaat uit vragen en antwoorden tijdens satsang, interviews, en gedeeltes van lezingen. Wat Bob zelf ‘het begrijpen’ noemt, is niet iets zeldzaams, noch is dit exclusief voorbehouden aan een bepaalde spirituele elite. Het is het heldere zien dat voor iedereen die de moeite neemt om goed te kijken beschikbaar is. Bob nodigt mensen voortdurend uit om echt te zien en een ervaring te krijgen van hun ware natuur.

In het zien waarover hij spreekt, verliest het misleidende karakter van wat voor de werkelijkheid wordt aangezien zijn greep en valt er niets meer te doen. Voor wie echt ziet, eindigt de zoektocht en is er een intens gevoel van wat alleen maar omschreven kan worden als welbehagen – een totaal vrij zijn van iedere psychologische gebondenheid.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kalyani Lawry - Sailor Bob Adamson