G. Lake - Het mechanisme van verlangen

Schrijver:
Titel: Het mechanisme van verlangen
ISBN: 9789077228678
Uitgever: Samsara Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 20,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe komt het toch dat we zo weinig tevreden zijn en alsmaar blijven zoeken naar geluk, rijkdom of verlichting?
Met een verwijzende knipoog naar boeken als The Secret legt Gina Lake in Het mechanisme van verlangen uit hoe je ook gelukkig kunt zijn als je niet krijgt wat je hartje begeert.
Dit boek ontrafelt het mechanisme van begeerte en verlangen, en laat zien waarom dat mechanisme steeds maar weer de kop opsteekt.
En dat betreft niet alleen materieel verlangen, maar ook spiritueel verlangen. Gina Lake legt in dit boek uit dat dit verlangen juist lijden met zich meebrengt en ze laat ook zien hoe je er vrij van kan zijn en eenvoudig van het leven kan genieten.
Door het boek heen staan, als een soort rustpunten, korte overpeinzingen en eenvoudige bewustzijnsoefeningen in aparte kaders.
Gina Lake is praktiserend psychologe en auteur van diverse boeken.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Lake - Het mechanisme van verlangen