Zoë Joncheere - Leven als god

Schrijver:
Titel: Leven als god
ISBN: 9789077228784
Uitgever: Samsara Uitgeverij B.V.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 20,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Puur en alleen doen waar je zin in hebt. Leven in het huis dat je zou willen als je het niet al had. Rijden met de auto die je zou willen als je hem niet al had. Financieel onafhankelijk zijn. Zonder zorgen zijn.

Elke dag vervuld zijn van vreugde en ontroering. Dat alles is Leven als God en ik zeg je: Niets is zo eenvoudig!

Je hebt er niets anders voor nodig dan het verlangen om echt te beginnen met leven en de bereidheid om je mentale gevangenis te verlaten.

Zoë Joncheere neemt je mee op een tocht door je bewustzijn; de reis van je leven. Op een dag ben je klaar met je reis en dan lig je in je zwembad rond te dobberen, of je schrijft een boek, of je doet een geniale uitvinding, of je componeert een meesterwerk … en je lacht, want je hebt ontdekt: Niets is zo eenvoudig!
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zoë Joncheere - Leven als god