Jacobs, J. (ed); R. Meiscke, O\. Greiner, W van Ham, J Weyts, C Vanwes

Schrijver:
Titel: Restaureren is geen zaak van mooi of lelijk
ISBN: 9789090125602
Taal: Nederlands
Uitgever: Jacobs, J.
Bijzonderheden: 194pp, paperback, nieuw
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bergen op Zoom heeft een bijzonder rijke historie. Vele facetten en gebeurtenissen zijn reeds onthuld, beschreven en herschreven. Veel onderwerpen zijn nog niet belicht. In deze bundel wordt aan de hand van recent archeologisch onderzoek een nieuwe visie op het ontstaan van Bergen op Zoom en de beroepsuitoefening van haar bewoners gegeven.
Naast de restauratiegeschiedenis van het Markiezenhof staan andere huizen als monumenten centraal, en hoe men in de afgelopen vijf decennia met deze monumenten is omgegaan.
deel 1 van het samenstel 'Besturen en bouwen met Booij', die overigens los van elkaar gelezen kunnen worden.
Verder lezen

Waterschans

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende. Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacobs, J. (ed); R. Meiscke, O\. Greiner, W van Ham, J Weyts, C Vanwesenbeeck, M. Vermunt - Restaureren is geen zaak van mooi of lelijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.