van Buitenen, Marianne - '2050' / 25 Jaar na de herontdekking v

Schrijver:
Titel: '2050' / 25 Jaar na de herontdekking van de natuur
ISBN: 9789462544895
Taal: Nederlands
Uitgever: Mijnbestseller.nl
Bijzonderheden: 2015, 154pp, paperback
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,04 (binnen Nederland)
Meer info:
In een toekomstig Den Haag, terwijl de natuur rechten heeft gekregen, cannabis volledig is gelegaliseerd en de bio-industrie is afgeschaft, poogt een jonge vrouw meer te weten te komen over haar overleden vader. Haar moeder vertelde nooit iets over hem, ook haar grootmoeder zweeg. Wat moest er voor haar verborgen blijven en... waarom?

Voor het eerst in haar leven, wil de bijna vijfentwintigjarige Jolanda een serieuze poging doen om achterhalen wat voor man haar vader was. Wanneer zij voor de viering van ˜Natuurrechtendag" met haar moeder enkele dagen naar haar grootmoeder in Den Haag gaat, besluit zij haar ogen en oren goed open te houden.
Verder lezen

2deleven-boeken uit Oostburg

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

van Buitenen, Marianne - '2050' / 25 Jaar na de herontdekking van de natuur van Buitenen, Marianne - '2050' / 25 Jaar na de herontdekking van de natuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 2deleven-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met 2deleven-boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en 2deleven-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 2deleven-boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • 2deleven-boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.