Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Bolkestein, F. - Woorden hebben hun betekenis / druk 1

Schrijver:
Titel: Woorden hebben hun betekenis / druk 1
ISBN: 9789053331323
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2003, 209pp, Gebonden
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 5,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In zeer nette staat: zo goed als nieuw.

Frits Bolkestein, voorzitter van de Tweede Kamerfractie van de VVD, profileert zich intellectueel, en daarmee verheft hij zich ver boven het grauwe veld van Nederlandse politici. In deze bundel gaat hij' in op een reeks van actuele onderwerpen. Zo bespreekt hij de amerikanisering, de lage opkomst bij' verkiezingen en de vermeende saaiheid van de politiek. Ook humanitaire interventies en het Verdrag van Maastricht komen aan de orde, evenals de sociale vernieuwing en de overlegeconomie, de belangrijkste sociaal-economische thema's van de jaren negentig. Woorden hebben hun betekenis bevat ten slotte Bolkesteins geruchtmakende artikelen over het Nederlandse minderhedenbeleid.

Bolkesteins vloeiend geschreven, provocerende en goed beargumenteerde stukken zijn verplichte kost voor iedereen die belang stelt in de Nederlandse politiek.
Verder lezen

Dutch MM boeken uit Geleen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bolkestein, F. - Woorden hebben hun betekenis / druk 1 Bolkestein, F. - Woorden hebben hun betekenis / druk 1 Bolkestein, F. - Woorden hebben hun betekenis / druk 1 Bolkestein, F. - Woorden hebben hun betekenis / druk 1