Lord, G. - Tot op het bot

Schrijver:
Titel: Tot op het bot
ISBN: 9789022982747
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Criminoloog Joss Haskell is een veelgeplaagd man. Geplaagd door schuldgevoel over de dood van zijn zoon Alan, die stierf door de bom die eigenlijk voor hèm bedoeld was....Geplaagd door schuldgevoel over het uiteenvallen van zijn gezin...En geplaagd door angst voor zijn leven: de mafia, die ook verantwoordelijk is voor Alans dood, zit hem op de hielen nadat hij een illegale handel in menselijke organen aan de kaak heeft gesteld. Onder een valse naam tracht Joss een nieuw leven te beginnen, in het stadje waar hij veertig jaar geleden een groot deel van zijn treurige jeugd doorbracht. Daar raakt hij betrokken bij een politie-onderzoek: keer op keer worden achtjarige jongetjes ontvoerd, gemarteld en gedood. Joss Haskell heeft als opdracht het psychologische profiel van de dader samen te stellen. Een taak die uiteindelijk veel meer met hemzelf te meken heeft en waartoe hij door zijn persoonlijke geschiedenis veel beter in staat is, dan hij - en vele anderen - aanvankelijk konden vermoeden..
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

Verzending naar thuisadres in België : 5.70€ via BPost of 4.40€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar afhaalpunt DPD in Nederland : 4.25€ (4.40€ indien meer dan 1kg)
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 5€ (5.60€ indien meer dan 1kg)
Verzending naar Homerr afhaalpunt : 3.69€
- boeken worden goed ingepakt.
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lord, G. - Tot op het bot

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.