Sagan Franqoise Vertaling Hepzibah Kousbroek Omslagontwerp A.D.M. In

Schrijver:
Titel: Aangelijnd
ISBN: 9789022311905
Uitgever: Manteau-Prometheus Uitgeverij uit 1990 en Julliard
Bijzonderheden: Paperback 21x11 formaat 184 pagina's slappe kaft
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
La Laisse Oorspronkelijke titel   

De mooie en schatrijke laurence ontmoet in een bar de net afgestudeerde pianist Vincent. Er wordt heel gauw getrouwd en de jonge, onbemiddelde echtgenoot laat het zich aanleunen gevoed, gekleed, verzorgd en van het strikt noodzakelijke zakgeld voorzien te worden.

Maar als een van Vincents composities een kassucces wordt, is het vertrouwde, al te zware parfum van Laurence voor hem opeens een bron van ergenis: het hoerige parfum van een saai en veeleisend burgervrouwtje.
Productspecific
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sagan Franqoise Vertaling Hepzibah Kousbroek Omslagontwerp A.D.M. International B.v. - Aangelijnd Sagan Franqoise Vertaling Hepzibah Kousbroek Omslagontwerp A.D.M. International B.v. - Aangelijnd Sagan Franqoise Vertaling Hepzibah Kousbroek Omslagontwerp A.D.M. International B.v. - Aangelijnd Sagan Franqoise Vertaling Hepzibah Kousbroek Omslagontwerp A.D.M. International B.v. - Aangelijnd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.