Fforde, Katie - Omnibus Wilde Tuinen/Halsbrekende Toeren

Schrijver:
Titel: Omnibus Wilde Tuinen/Halsbrekende Toeren
ISBN: 9789047516637
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 2010, 622 Pagina's. Paperback. Conditie: Ongelezen, zeer goed!
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fforde Omnibus Wilde Tuinen/Halsbrekende Toeren 1e druk is een boek van Katie Fforde uitgegeven bij Unieboek | Het Spectrum. ISBN 9789047516637 Wilde tuinen: Althea is achtendertig, heeft drie kinderen met een eigen wil, een bazige hond, een bemoeizuchtig zusje, een ergerlijke ex en een mooi maar te groot en te duur huis. Ondanks - of wellicht dankzij - alles leidt ze een prettig leven. Totdat ze haar baan kwijtraakt en de geldproblemen nijpend worden. Ze besluit van haar hobby, het ontwerpen van tuinen, haar beroep te maken. Een besluit dat verstrekkende gevolgen zal hebben. Halsbrekende toeren:Polly Cameron is tevreden met haar leven als single. Het gezemel over vlinders in je buik, slappe benen en vurig verlangen heeft ze nooit begrepen. Ze heeft het hartstikke druk met haar baan in de Nootzaak. Vriendin en moeder eisen hun portie van haar tijd op en haar bezitterige kat claimt haar schoot als ze eens een avondje thuis is. En wat is hoogtevrees toch lastig als je actie wilt voeren tegen de sloop van een mooie oude huizenrij. En dan is er dat opgeprikte etentje waar ze ook nog als tafeldame moet fungeren van David Locking-Hill, een even keurige als gevaarlijk aantrekkelijke man die een bovengemiddelde aandacht voor Polly heeft. Aanvankelijk is het echter zijn 17-jarige zoon aan wie Polly haar handen vol heeft. Uiteindelijk moet Polly behalve haar hoogtevrees ook andere angsten overwinnen en zit er niets anders op dan een paar halsbrekende toeren uit te halen... WAARSCHUWING: Halsbrekende toeren is onweerstaanbaar lekker leesvoer, en net als de andere romans van Katie Fforde zeer verslavend! Katie Fforde is een van de leukste auteurs van dit moment en al haar boeken zijn bestsellers. Ze heeft een zwak voor huisdieren en leest zelf ook graag feelgood-romans.
Verder lezen

Passie voor Het Boek

particulier

Passie voor Het Boek uit Amsterdam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fforde, Katie - Omnibus Wilde Tuinen/Halsbrekende Toeren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Passie voor Het Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Passie voor Het Boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Passie voor Het Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Passie voor Het Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Passie voor Het Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.