Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden

Schrijver:
Titel: Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw.
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg pers, de. Zutphen.
Bijzonderheden: 1976, 1e druk, 95 pagina's, soft cover. Conditie: Wat sleets op de rug randen en er zijn woorden / zinnen met potlood onderstreept, verder een goed exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Dit boek is zw./wit geïllustreerd met foto's en tekeningen.

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw. Mentink, G.J., m.m.v. Mentink-Zuiderweg. C.H. - Elst van heden naar verleden. Schets van enige ontwikkelingen in het dorp Elst met name in de 19 de en 20ste eeuw.