Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L.

Schrijver:
Titel: A.L en L.H. / L.H. en A.L.
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting De Roos, Utrecht
Bijzonderheden: In uitstekende staat. De cassette is aan een hoek heel lichtjes gedeukt. Twee gebonden deeltjes in papieren cassette, resp. 48 en 120 pag., 11x18 cm. Eerste druk 2007. Nummer 47 van 175 genummerde ex.
Prijs: € 185,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze selectie uit de brieven van L.H. Wiener aan A.L. Snijders en de keuze uit de zkv's van A.L. Snijders werden ingeleid door Wim Noordhoek en bezorgd door Huug Schipper.
"Ik kon de hand leggen op een niet afgedrukt kattebelletje, gedateerd woensdag 19 juli 2000. Daarin schrijft Snijders 'Beste Lodewijk er zit altijd iets dreigends in je brieven, ik ben een beetje bang voor je, net als voor (...)'. Volgt een rijtje schrijvers, van Hermans tot Brouwers. Schrijvers die – zover ik kan zien – net als Wiener vinden 'dat ze beter verdiend hadden'." (uit het blog van Wim Noordhoek van 29 maart 2007: https://www.avondlog.nl/tags/lh-wiener)
Verder lezen

Henry Chinaski uit Amsterdam

Logo Henry Chinaski

Welkom in de virtuele boekwinkel van Henry Chinaski. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten (verpakking en porto). Boeken kunnen op afspraak worden opgehaald (Rivierenbuurt, Amsterdam) tegen contante, gepaste betaling, of betaling vooraf. Verzending vindt plaats via PostNL. Bij verzending worden verzendkosten in rekening gebracht. Indien mogelijk worden zendingen gecombineerd. Check na het bestellen uw spambox. Het komt voor dat e-mails onbedoeld daarin terecht komen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L. Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L. Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L. Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L. Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L. Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L. Snijders, A.L. / Wiener, L.H. - A.L en L.H. / L.H. en A.L.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Henry Chinaski

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Henry Chinaski
  • Na uw bestelling ontvangen u en Henry Chinaski een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Henry Chinaski vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Henry Chinaski kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.