L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Op de bres voor Nieuw-Guinea (nieuw)

Schrijver:
Titel: Vogelaar, L.-Op de bres voor Nieuw-Guinea (nieuw)
ISBN: 9789033634604
Uitgever:
Bijzonderheden: Op de bres voor Nieuw-Guinea is een boeiend boek, geschreven door L. Vogelaar, over het werk van Nederlanders op hun laatste eiland in de Oost. Vijftig jaar geleden ging Nederland langs de rand van de oorlog. Indonesiërs en Russen stonden op het ...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de bres voor Nieuw-Guinea is een boeiend boek, geschreven door L. Vogelaar, over het werk van Nederlanders op hun laatste eiland in de Oost.
Vijftig jaar geleden ging Nederland langs de rand van de oorlog. Indonesiërs en Russen stonden op het punt Nieuw-Guinea aan te vallen. Op de valreep kwam een verdrag tot stand.
In dit boek aandacht voor het werk van Nederlanders op hun laatste eiland in de Oost: als militair, als zendingswerker of in overheidsdienst. Over de inzet voor de Papoea's, de gevechten met Indonesische indringers en de nooit geheel opgehelderde moord op een Nederlandse ambtenaar.
L. Vogelaar (1967) is journalist bij het Reformatorisch Dagblad. Daarnaast is hij auteur van diverse boeken over (kerk)historische onderwerpen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Vogelaar - Vogelaar, L.-Op de bres voor Nieuw-Guinea (nieuw)