Thomas Hooker - Hooker, Thomas-Zelfverloochening en zelfbeproev

Schrijver:
Titel: Hooker, Thomas-Zelfverloochening en zelfbeproeving (nieuw)
ISBN: 9789087183684
Uitgever:
Bijzonderheden: Zelfverloochening en zelfbeproeving van Thomas Hooker (1586-1647), ingeleid door prof. dr. A. Baars, is deel 9 in de serie Puriteinse Klassieken.  Dit boek bestrijkt drie thema's. Allereerst: voorbereiding. Volgens Hooker is de wedergeboorte vo...
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zelfverloochening en zelfbeproeving van Thomas Hooker (1586-1647), ingeleid door prof. dr. A. Baars, is deel 9 in de serie Puriteinse Klassieken. 
Dit boek bestrijkt drie thema's.
Allereerst: voorbereiding. Volgens Hooker is de wedergeboorte volstrekt een werk van God, maar verloren zondaren moeten wél voorbereid worden om dit wonder te ontvangen. Hoe dat gebeurt, schetst hij in zes uitvoerige preken in het eerste deel van dit boek.
Hierop volgt een verhandeling over de zelfverloochening. Daarin wordt duidelijk wat het betekent om het kruis op te nemen en de Heere Jezus te volgen in de praktijk van het leven.
In een volgende verhandeling komt de zelfbeproeving aan de orde aan de hand van 2 Korinthe 13:5.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas Hooker - Hooker, Thomas-Zelfverloochening en zelfbeproeving (nieuw)