Biemen Hans van - Klim-, slinger- en leiplanten / druk 1

Schrijver:
Titel: Klim-, slinger- en leiplanten / druk 1
ISBN: 9789021527871
Taal: Nederlands
Uitgever: Groen boekerij
Bijzonderheden: 1996, paperback In uitstekende staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een lelijke muur camoufleren met een fraai groen blad, een pergola overhuiven met een wolk van bloemen, de grond bedekken met sierlijke ranken- het zijn maar enkele van de talloze toepassingsmogelijkheden met klim-, slinger-, en leiplanten. Dit boek vertelt u daar alles over, maar geeft tevens heel veel praktische informatie. Zoals de juiste wijze van planten, of er eventueel schade door de planten aangericht kan worden, de nuttige effecten van een muurbedekking met groen en nog veel meer. Het assortiment wordt uiteraard uitgebreid behandeld: van de langlevende blauweregen tot de eenjarige kanariekers, van de smakelijke leipeer tot de kruidige hop. Er zijn overzichten waarin snel te zien is welke planten voor welke situaties het meest geschikt zijn. In een voorbeeldtuin wordt aan de hand van een stappenplan uitgelegd hoe voor de eigen tuin tot de juiste keuzes te komen.
Vele tekeningen en kleurenfoto's verfraaien en verduidelijken het geheel, en tonen: geen tuin kan zonder klim-, slinger- en leiplanten.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Biemen Hans van - Klim-, slinger- en leiplanten / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.