Stockman Steve - Walk on Spirituele Zoektocht van U2

Schrijver:
Titel: Walk on Spirituele Zoektocht van U2
Taal: Nederlands
Uitgever: Make Waves
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Al meer dan twintig jaar voert U2 de lijst aan van de grootste rockbands ter wereld. Muzikanten met een dergelijke staat van dienst kunnen rustig blijven teren op hun oude successen, maar U2 is zich voortdurend blijven ontwikkelen en blijft de muziekwereld verrassen met uitstekend creatief werk. U2 is voortgekomen uit een hechte vriendengroep die in de jaren '80 bijeenkwam in Shalom Christian Fellowship te Dublin. Vandaag speelt U2 nog steeds in dezelfde samenstelling: Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen. De songteksten van Bono hebben een zeggingskracht die je zelden tegenkomt. Buiten het podium doen de bandleden vooral van zich spreken door hun inzet voor mensenrechtenkwesties en hun protest tegen sociale misstanden. De cd All That You Can't Leave Behind en de Elevation-tour hebben veel fans opnieuw aan het denken gezet over de boodschap achter de muziek van U2.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.