Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

McDonald, D & ex-libris van Jac.P.Thijsse - Sweet-Scented Flowe

Schrijver:
Titel: Sweet-Scented Flowers and Fragrant Leaves
Taal: Engels
Uitgever: Sampson Low, Marston and Co. Ltd.
Bijzonderheden: 1895, 2e oplage, (lii) 136 pp, 16 kleurenlitho's, 30 pp ads, geb, linnen, heel goed
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voorin is geplakt een origineel groen ex-libris van de grote Nederlandse natuurschrijver en -beschermer Jac.P. Thijsse met de onbekommerde Spreeuwen. De 16 gekleurde litho's van geurende bloemen zijn fraai subtiel, maar het boekje toont sporen van gebruik en het lijkt alsof de frontispiece tegen voorste schutblad is geplakt. Het boek is zeer toonbaar, maar deze prijs is gebaseerd op de ex-libris van Thijsse en niet op het boekje zelf.
Verder lezen

De Steenloper uit Groningen

zakelijk

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
De afko's: hb is hardback, pb is paperback, so is stofomslag, pp is pagina's, geb is gebonden.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,65, pakket binnen NL met DHL 4,50 of 5,75, naar BE is het meestal met DPD voor 7,00.
NB: bij verzenden naar een derde ('dropshipping') is reclame niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McDonald, D & ex-libris van Jac.P.Thijsse - Sweet-Scented Flowers and Fragrant Leaves McDonald, D & ex-libris van Jac.P.Thijsse - Sweet-Scented Flowers and Fragrant Leaves McDonald, D & ex-libris van Jac.P.Thijsse - Sweet-Scented Flowers and Fragrant Leaves McDonald, D & ex-libris van Jac.P.Thijsse - Sweet-Scented Flowers and Fragrant Leaves