Pasteur , Jean-Louis . [ ISBN 9789024353613 ] 3720 - 100 Superv

Schrijver:
Titel: 100 Supervitaminekuren voor een Betere Gezondheid . ( De laatste ontdekkingen in verband met supervitaminekuren, mineralen en aminozuren . ) Recent onderzoek heeft uitgewezen dat een hoge dosis vitaminen, mineralen en aminozuren uw gezondheid -
ISBN: 9789024353613
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij. ( Het achterplat heeft wel een kleine beschadiging door het verwijderen van een sticker. )
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 3720 - 1e dr. 1995 - 286 p . - 710 gr - 2,4 cm dik
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- aanzienlijk kan bevorderen. Hoe oud u ook bent, wat u ook doet, ook u kunt er uw voordeel uit halen. Bovendien kunnen deze natuurlijke substanties in veel gevallen geneesmiddelen vervangen. In dit boek vindt u tientallen behandelingen op basis van vitaminen, mineralen en aminozuren die u een vitaliteit bezorgen waarvan u versteld zult staan:

U kunt uw fysieke inspanningen met 30 tot 50% verhogen, uw overtollige vetten omzetten in energie zonder streng dieet, uw uithoudingsvermogen opdrijven en uw geheugen ontwikkelen, de kwaliteit en intensiteit van uw seksleven verrijken, het risico op hartziekten en kanker tot 70% verminderen en 2, 5, 10 of meer jaren aan uw leven toevoegen door ouderdomsverschijnselen tegen te gaan.

Bovendien vermeldt deze gids welke voorzorgen u moet nemen, welke doses u niet mag overschrijden, de uitwerking van elke substantie, en een handige lijst waardoor u te weten komt onder welke naam u deze voedingsstoffen kunt terugvinden.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pasteur , Jean-Louis . [ ISBN 9789024353613 ] 3720 - 100 Supervitaminekuren voor een Betere Gezondheid . ( De laatste ontdekkingen in verband met supervitaminekuren, mineralen en aminozuren . ) Recent onderzoek heeft uitgewezen dat een hoge dosis vitaminen, mineralen en aminozuren uw gezondheid -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.