diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P.

Schrijver:
Titel: Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten
Taal: Nederlands
Uitgever: P.P. Passionisten Wezembeek (Ophem) (B) 1933....1948 + los bijz. bedelbrief
Bijzonderheden: ingebonden hardcover linnen rug en hoeken met 17 maandschriften zie info zeer zeldzaam
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
1 x 1933
2 x 1946
12 x 1947 compleet
4 x 1948
P. Valentinus heeft een sterke stimulans gegeven aan het preken van volksmissies. Hierover werd geschreven; 'Hij doet het met zulk een wilskracht en zulk een beleid, dat de passionisten, tot dan toe onbekend in België, dorpen en steden doorkruisen'. Met diezelfde doelstelling van verkondiging en bekendmaking stichtte hij het maandschrift 'Kruis en Liefde'. In de aankondiging van dit nieuwe tijdschrift stond: 'Ons tijdschrift zal preeken de kennis van het grote Kruisgeheim, de eer aan 't Kruis verschuldigd, de liefde tot Jezus Gekruist'. Het abonnementsgeld bedroeg 10 fr. In de eerste aflevering (januari 1928) schreef P. Valentinus het inleidend artikel; verdere bijdragen waren van de hand van P. Ambrosius De Pooter (1899-1968), hoofdredacteur, P. Gaetan Reynders (1879-1939), Fr. Rudolf Pycke (1898-1954) en een zekere Fr. Alfons.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten diversen - Kruis en Liefde geïllustreerd maandschrift der P.P. Passionisten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.