Harries, Richard - De geboorte van Jezus in de kunst

Schrijver:
Titel: De geboorte van Jezus in de kunst
ISBN: 9789024278862
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok Kampen Averbode , 1996, 1e druk
Bijzonderheden: Gebonden, met stofomslag, prima staat, 92 p. Afbeeldingen van werk van 30 verschillende kunstenaars / verschillende materialen.
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Achterflap:
De geboorte van Jezus in de kunst is een 'galerij van bespiegelingen' van Richard Harries waar hij zijn liefde voor kunst en zijn christelijk geloof samenvoegt.
Hij laat het mysterie en het wonder van Jezus' geboorte opnieuw leven aan de hand van meer dan dertig schilderijen, iconen en sculpturen van het kerstverhaal uit verschillende culturen en tijdperken.
In de kunst zien we de geboorte van Jezus in de stal met een nieuw standpunt. We zien de heldere ster en horen de glanzende engelen zeggen niet bang te zijn tegen de angstige herders. We zien de drie wijzen die Maria met het Kind in haar armen komen aanbidden. Bovenal zien we hoe kunstenaars door de eeuwen heen geïnspireerd werden door dit Verhaal der verhalen: de heerlijkheid van de mens geworden God.
Oorspronkelijke titel: A Gallery of Refelctions: The Nativity of Christ, 1995.
Verder lezen

Aquamarijn uit Den Haag

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. Hier vindt u voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen en nog veel meer.
Als u twee boeken tegelijk koopt, krijgt u een korting van 10% op de totaalprijs. Als u binnen een maand een tweede boek koopt, krijgt u 10% korting op dat (tweede) boek. Bij de koop van meer boeken tegelijk, kunnen de portokosten veranderen, vaak in uw voordeel. De genoemde portokosten gelden voor Nederland. Verzenden naar het buitenland is duurder.
Het retourneren van een boek is niet mogelijk.
Na afspraak kunnen de boeken ook in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van 20 euro of meer kan ik de boeken kosteloos bezorgen in Den Haag.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harries, Richard - De geboorte van Jezus in de kunst Harries, Richard - De geboorte van Jezus in de kunst Harries, Richard - De geboorte van Jezus in de kunst Harries, Richard - De geboorte van Jezus in de kunst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aquamarijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aquamarijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aquamarijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aquamarijn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aquamarijn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.