Wodehouse, P.G. - Jeeves omnibus [Butlers vaarwel. De onnavolgb

Schrijver:
Titel: Jeeves omnibus [Butlers vaarwel. De onnavolgbare Jeeves. Bravo Jeeves. Met Jeeves door dik en dun]
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht : Het Spectrum
Bijzonderheden: 1972, 1e druk, 565 pag., gebonden, hardcover linnen met stofomslag
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 7,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De boeken van de uitzonderlijk productieve P.G. Wodehouse waren ook in ons land jarenlang zeer populair. Voor de Nederlandse lezers zijn hier drie romans en een autobiografie-fragment gebundeld. Deze omnibus bevat Jeevesverhalen (voorafgegaan door een lofzang van de auteur op butlers) waarin Bertie Wooster vertelt hoe hij dankzij butler Jeeves aan rampspoed ontkomen is. De ingrediënten zijn: persoonsverwisselingen, verdonkeremaande juwelen en verlovingen die voorkomen of verbroken moeten worden. Dat de boeken nog altijd leesbaar zijn, komt doordat Wodehouse zijn plots minutieus construeerde, en schreef en herschreef tot hij de juiste toon gevonden hand. Die toon hebben ook de vertalers gevonden.
Verder lezen

Cocktail Time uit Utrecht

particulier

Logo Cocktail Time

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wodehouse, P.G. - Jeeves omnibus [Butlers vaarwel. De onnavolgbare Jeeves. Bravo Jeeves. Met Jeeves door dik en dun] Wodehouse, P.G. - Jeeves omnibus [Butlers vaarwel. De onnavolgbare Jeeves. Bravo Jeeves. Met Jeeves door dik en dun]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Cocktail Time

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Cocktail Time
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Cocktail Time een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Cocktail Time vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Cocktail Time kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.