Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Doré, Gustave (kunstenaar) - Bijbel in beeld / druk 1

Schrijver:
Titel: Bijbel in beeld / druk 1
ISBN: 9789036602563
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo Productions, 1987
Bijzonderheden: paperback, 237 p., goede staat, wel is het papier aan de randen licht vergeeld. Alleen houtgravures, geen teksten, alleen de titel en het betreffende bijbelvers wordt aangeduid.
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info: Doré tekende direct op het houtblok, waarna één van de vele grafici die voor hem werkte de tekening uit het hout stak.

Aquamarijn uit Den Haag

particulier

Logo Aquamarijn

Welkom bij Aquamarijn!
Dit winkeltje wordt gerund door een boekenliefhebber en -verzamelaar. U vindt hier voornamelijk geïllustreerde boeken. Het assortiment loopt van boeken over kunst en cultuur, sprookjes en fabels, (pers)fotoboeken tot (oude) kinderboeken. Van informatieve boeken tot (kinder)atlassen, esoterie, literatuur en meer. Alle boeken zijn tweedehands.
De boeken worden verstuurd via Post.NL met track&trace. De genoemde portokosten gelden voor Nederland.
Op afspraak kunnen de boeken in Den Haag worden afgehaald. Bij een bestelling van € 20 of meer kan ik het boek in Den Haag thuis bezorgen.
Retourneren is na overleg mogelijk door het boek binnen een week, in dezelfde staat, terug te sturen op eigen kosten. U krijgt dan de aanschafprijs terug min € 2,50 administratiekosten per boek.
Een enkele keer gebeurt het dat mijn mail in de spambox van de ontvanger terechtkomt, dus als u maar niets van mij hoort, kijk daar dan even.
Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over een boek of een extra foto toegestuurd wilt krijgen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doré, Gustave (kunstenaar) - Bijbel in beeld / druk 1 Doré, Gustave (kunstenaar) - Bijbel in beeld / druk 1 Doré, Gustave (kunstenaar) - Bijbel in beeld / druk 1 Doré, Gustave (kunstenaar) - Bijbel in beeld / druk 1