Michener, J.A. - Antillen, Een luisterrijke zwerftocht langs de

Schrijver:
Titel: Antillen, Een luisterrijke zwerftocht langs de zonovergoten eilanden in de Caribische Zee, juweel onder de oceanen, in het kielzog van meesterverteller James Michener.
ISBN: 9789026971426
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1989, Gebonden met s.o. goede staat, 828 pag.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een luisterrijke zwerftocht langs de zonovergoten eilanden in de Caribische Zee, juweel onder de oceanen, in het kielzog van meesterverteller James Michener. Zijn verhaal begint in 1310, op Dominica, waar de vreedzame Arawakken door de kannibalistische Cariben worden afgeslacht. En het eindigt aan boord van een modern cruiseschip op haar reis door het weelderige Caribische paradijs. De meevarende lezer heeft dan al talrijke onvergetenlijke avonturen beleefd en een bonte stoet van fictieve en historische personages aan zich voorbij zien trekken: - Columbus die op Hisponiola de eerste Spaanse nederzetting vestigt; - de ontembare sir Francis Drake in zijn zeegevechten met de Spanjaarden; - de Hollandse slavenhandelaren op hun smokkelschepen; - de opkomst van de zeeroversnesten Tortuga en Port Royal; - slaven die op HaÏti in opstand komen; - Horatio Nelson die op het eiland Nevis in het huwelijk treedt met de erfgename van een rijke suikerplanter; - ballingen die uit Miami terugkeren naar Cuba om een geheime missie te vervullen.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michener, J.A. - Antillen, Een luisterrijke zwerftocht langs de zonovergoten eilanden in de Caribische Zee, juweel onder de oceanen, in het kielzog van meesterverteller James Michener.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.