Michener, James A. - Antillen

Schrijver:
Titel: Antillen
ISBN: 9789026971426
Uitgever: Van Holkema & Warendorf - Amsterdam
Bijzonderheden: 1989, 828 pp hardcover gebonden met stofomslag (als NIEUW!) Staat van het boek: 9.5
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
James A. Michener - Antillen
(Van Holkema & Warendorf)
ISBN 9026971427
uitgave uit 1989
828 pp hardcover gebonden met stofomslag
(als NIEUW!)
Staat van het boek: 9.5

Een luisterrijke zwerftocht langs de zonovergoten eilanden in de Caribische Zee, juweel onder de oceanen, in het kielzog van meesterverteller James Michener. Zijn verhaal begint in 1310, op Dominica, waar de vreedzame Arawakken door de kannibalistische Cariben worden afgeslacht. En het eindigt aan boord van een modern cruiseschip op haar reis door het weelderige Caribische paradijs. De meevarende lezer heeft dan al talrijke onvergetenlijke avonturen beleefd en een bonte stoet van fictieve en historische personages aan zich voorbij zien trekken: - Columbus die op Hisponiola de eerste Spaanse nederzetting vestigt; - de ontembare sir Francis Drake in zijn zeegevechten met de Spanjaarden; - de Hollandse slavenhandelaren op hun smokkelschepen; - de opkomst van de zeeroversnesten Tortuga en Port Royal; - slaven die op HaÏti in opstand komen; - Horatio Nelson die op het eiland Nevis in het huwelijk treedt met de erfgename van een rijke suikerplanter; - ballingen die uit Miami terugkeren naar Cuba om een geheime missie te vervullen.

Prijs €9,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Michener, James A. - Antillen Michener, James A. - Antillen Michener, James A. - Antillen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.