Baudis, D. - De samenzwering

Schrijver:
Titel: De samenzwering
ISBN: 9789058480262
Taal: Nederlands
Uitgever: Voltaire, Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback in uitstekende staat
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Ik zie je dood met verlangen tegemoet' - dat waren de laatste woorden die koning Almarik in zijn oor hoorde fluisteren door Agnes, zijn eerste vrouw die hij verstoten had en die de 'hoer van het koninkrijk' werd genoemd. Na de dood van Almarik op 11 juli 1147 volgden tien jaar van decadentie en intriges die de val aankondigen van het door de kruisvaarders gestichte koninkrijk Jerusalem. Boudewijn, de zoon van Agnes en Almarik, was pas veertien toen zijn vader stierf. Een kind-koning en een lepralijder, die gedoemd was om met zijn koninkrijk weg te rotten. Er ontstonden twee partijen: enerzijds die van de wijze Willem van Tyrus en de regent Raymond, graaf Tripolis, een Frank, die goed op de hoogte was van de islam en de leefwijze van de oosterlingen; anderzijds die van de nymfomane koningin Agnes, die minnaars verzameld, hun hoge posities verschafte en een web van intriges spon dat haar zieke zoon geleidelijk verlamde.
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

Verzending via Homerr naar dichtstbijzijnde parcelshop : 3.49€ (België en Nederland)
Verzending naar thuisadres in België : 5.70€ via BPost of 4.40€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar afhaalpunt Mondial Relay in Nederland : 4.25€
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6€ via DHL
- boeken worden goed ingepakt.
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baudis, D. - De samenzwering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.