Traas, Maria - Werkboek jeugdcultuur / theorie en praktijk

Schrijver:
Titel: Werkboek jeugdcultuur / theorie en praktijk
ISBN: 9789055743438
Taal: Nederlands
Uitgever: hb
Bijzonderheden: 2002, paperback, zgan
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Jeugdcultuur is een moeilijk te omschrijven fenomeen. Niettemin speelt het een grote rol, zowel in het leven van de meeste jongeren, als in de samenleving. Professionals die met jongeren werken, krijgen vast en zeker te maken met verschijnselen van jeugdcultuur.Dit werkboek legt een relatie tussen theorieën en onderzoeken op het gebied van jeugdcultuur en de dagelijkse praktijk van deze professionals. Dit gebeurt aan de hand van voorbeelden, praktijksituaties en opdrachten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van en verwezen naar relevante internetinformatie. De auteurs laten zien hoe kennis van de jeugdcultuur het praktische handelen van professionals beïnvloedt.

In de eerste hoofdstukken wordt jeugdcultuur vanuit verschillende wetenschappelijke invalshoeken belicht, waarbij verschillende stijlen en hun kenmerken (muziek, uiterlijk, gedrag) worden vergeleken.Vervolgens komen een aantal interessante relevante thema"s aan bod: seksualiteit, politiek, criminaliteit, drugs en probleemgedrag. De auteurs laten zien wat de relatie is tussen deze onderwerpen en jeugdcultuur.Het boek sluit af met een hoofdstuk waarin de auteurs hun visie geven op het belang van jeugdcultuur voor de praktijk van het (ped-)agogisch werk.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Traas, Maria - Werkboek jeugdcultuur / theorie en praktijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.