Herwig, Modeste - Kleurrijke tuinen / druk 1

Schrijver:
Titel: Kleurrijke tuinen / druk 1
ISBN: 9789021004846
Taal: Nederlands
Uitgever: Zomer & Keuning, Groen Boekerij
Bijzonderheden: 1992, Gebonden In uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
de sfeer in de tuin wordt voor een belangrijk deel bepaald door de gebruikte kleuren. Een bewuste kleurkeuze geeft uw tuin daarom een heel persoonlijke uitstraling. Dit boek laat u zien wat de mogelijkheden zijn. In de 10 kleurhoofdstukken staat steeds één kleur centraal. Er is aandacht voor het karakter van de besproken kleur en voor geslaagde combinaties met andere kleuren. En met de tien prachtige originele borderontwerpen, door modeste herwig zelf geaquarelleerd, kunt u zelf een border op kleur maken. Recensie(s) nbd|biblion recensie fleurige uitgave met prachtige kleurenfoto's, waarin de dochter van een bekende tuinboekenschrijver op een gedegen en inspirerende manier uitlegt, hoe kleureffekten in de tuin verkregen worden. In verhouding met andere soortgelijke tuinboeken besteedt zij veel aandacht aan de kleurentheorie. De 9 hoofdkleuren komen afzonderlijk aan bod en wel het specifieke karakter ervan en kombinatiemogelijkheden met andere kleuren. Voorts een ontwerp annex beplantingslijst van een bekende tuinarchitekt voor een border in één kleur of nauw verwante kleuren. Vervolgens een tabel met planten, die bloemen, bladeren of bessen/vruchten van de behandelde kleur hebben. Na de richtlijnen voor kontrastrijke kombinaties volgen een korte lijst van kwekers en een uitgebreid gekombineerd onderwerps- en plantenregister. Heel geschikt voor tuiniers met enige plantekennis, die hun tuin volgens bepaalde kleuren in willen richten.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herwig, Modeste - Kleurrijke tuinen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.