Herwig Modeste - Het nieuwe tuinieren / druk 2

Schrijver:
Titel: Het nieuwe tuinieren / druk 2
ISBN: 9789021531137
Taal: Nederlands
Uitgever: Groen boekerij
Bijzonderheden: 1998, 160pp, Gebonden In uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek, dat ontstaan is door een unieke samenwerking tussen Modeste Herwig en negen bekende tuinontwerpers, geeft een helder beeld van de huidige tuinkunst. Aan de hand van tien thema's worden de nieuwe ontwikkelingen besproken: moderne vormgeving, harde materialen, de buitenkamer, water, nieuwe tuinplanten, combineren met vaste planten, kleurgebruik, bladplanten, de romantische tuin en de Oosterse tuin. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een inspirerend ontwerp van een van de tuinontwerpers. 160 kleurenfoto's laten de mooiste tuinen van Nederland en België zien. En daarbij gaat het niet alleen om grote tuinen; ook tuinen bij een rijtjeshuis komen aan bod. Want elke tuin kan omgetoverd worden tot een gezellige plek om in te wonen, een leefruimte om je in thuis te voelen. De handige tabellen achterin het boek geven een goed overzicht van de nieuwe generatie tuinplanten: natuurlijk ogende planten bloeiend in zachte kleuren.
Het nieuwe tuinieren- een onmiskenbaar boek voor iedereen die van zijn tuin een eigentijdse, aangename ruimte wil maken.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herwig Modeste - Het nieuwe tuinieren / druk 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.