Zusters van O.-L.-Vrouw van Namen (Berchem) - Reddend Geloof: c

Schrijver:
Titel: Reddend Geloof: catechese op bijbels-liturgische grondslag deel 1- 2 - 3
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Plantyn Antwerpen 1960,1961,1961
Bijzonderheden: 3 ingenaaide softcovers 160, 132 en 135pp in zeer goede staat schaars
Prijs: € 21,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
boekbespreking
eddend Geloof, Catechese op bijbels-liturgische grondslag, door de Zusters van Onze Lieve Vrouw van Namen, Deel I, De Heilsboodschap, Antwerpen, Plantyn, (1960), 160 pp.
Iedereen zal het er wel overeens zijn, dat de geschriften van abbé Colomb een diepgaande invloed hebben gehad op de vernieuwing van het godsdienstonderricht. In Zuid-Nederlandse publikaties voor het lager onderwijs bleef deze invloed tot nog toe echter vrij sporadisch. Het stemt dan ook tot vreugde, een reeks handleidingen voor het onderwijzend personeel van de 3e graad L.O. en de lagere klassen M.O. te zien beginnen, die de inzichten van deze vernieuwer tracht door te denken en verder te voeren. Dit eerste deel bevat veel interessant materiaal, dat een goede bijbels-liturgische uitwerking biedt van het Symbolum van het Geloof. Niet alle lessen of alle illustraties zijn even goed, maar we hebben de indruk, dat we met deze publikatie in de goede richting gaan.

J. Verbeke
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zusters van O.-L.-Vrouw van Namen (Berchem) - Reddend Geloof: catechese op bijbels-liturgische grondslag deel 1- 2 - 3

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.