Tromp.John - Het is wit en het wipt

Schrijver:
Titel: Het is wit en het wipt
ISBN: 9789080302808
Taal: Nederlands
Uitgever: praktijk De Erwt - Hardenberg
Bijzonderheden: gebonden boek, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting......

“Een glimlach, daar doe ik het voor”, zegt John Tromp, fotograaf en schrijver van de onlangs uitgekomen gedichtenbundel.
Tromp, woonachtig in Hardenberg, groeide tot zijn veertiende op in Oosterend op Texel en komt nog steeds graag op het eiland. Na veertig jaar lang intensief vogels gekeken te hebben, besloot Tromp de dieren vast te leggen op de gevoelige plaat.


De foto’s van de vogels die in het boekje te zien zijn, maakte hij voornamelijk op IJsland, maar ook op Schiermonnikoog.
De roodkeelpieper was uiteindelijk de aanleiding voor het uitgeven van de bundel. “Een gedichtje ontstond, al associërend met de naam van het dier. Datzelfde gebeurde met de zilvermeeuw”, zegt Tromp.
“Ik zette de tekst op papier en toen een vriendin die het las een traantje moest laten, besloot ik er een boek van te maken.”


De oud-Texelaar heeft twee jaar lang gewerkt aan zijn bundel. Tromp is gevangen door het eilandgevoel, dat hem naar eigen zeggen ook bekroop op de plaatsen waar hij zijn foto’s maakte.
Een eiland, of het nu Texel of IJsland is, geeft een gevoel van thuiskomen.”
De humoristische en gevatte gedichtjes spreken aan, zijn licht en zorgen voor een glimlach: precies Tromps bedoeling. Daan Welboren van Nauta Boek is zeer te spreken over het boekje: “Het heeft een positieve, vriendelijke uitstraling.”
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.