Blommaert, Stefan - De ondergang van Slobodan Milosevic

Schrijver:
Titel: De ondergang van Slobodan Milosevic
ISBN: 9789045010069
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas - paperb.
Bijzonderheden: 2003, 368pp i.g.st.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In de herfst van 2000 werd op spectaculaire wijze een eind gemaakt aan het bewind van Slobodan Miloševi&x107;. Honderdduizenden demonstranten dwongen de Servische leider afstand te doen van de macht. Meer dan tien jaar lang had Miloševi&x107; de drama's op de Balkan geregisseerd, voor en achter de schermen. Maar de Serviërs hadden genoeg van hem. Gotov je, zeiden ze, het is afgelopen met hem.

Stefan Blommaert verbleef in opdracht van de Vlaamse Radio en Televisie (VRT) geruime tijd in het voormalig Joegoslavië, waar hij de politieke ontwikkelingen op de voet volgde. In De ondergang van Slobodan Miloševi&x107; vertelt hij aan de hand van zijn eigen ervaringen hoe Miloševi&x107; langzamerhand zijn ijzeren greep op de situatie verloor. De navo-luchtaanvallen tegen Servië, de opstand in Belgrado, de arrestatie en uitlevering aan het Oorlogstribunaal in Den Haag; het komt allemaal aan de orde in dit heldere en spannende verslag van het 'fin de régime' in Servië.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blommaert, Stefan - De ondergang van Slobodan Milosevic

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.