Dalmeijer, J.C. onder leiding van - Universum : geillustreerd m

Schrijver:
Titel: Universum : geillustreerd maandblad voor beschaving & wetenschap, efficiency, organisatie & succes
Taal: Nederlands
Uitgever: Universum, 1938
Bijzonderheden: Stevig ingebonden jaargang 1934 nr. 434 - 445 met z/w illustraties, 960 p. ex libris voorin, in zeer goede staat
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bijzonder is om te lezen hoe vroeg er al werd gewaarschuwd tegen wat er in Duitsland gebeurde. Ook dat de Joden hun leven niet zeker waren. Men had dus al lang in Nederland kunnen weten wat Hitler van plan was. Ook Japan werd al scherp gezien dat ze uitbreiding nodig hadden...
Vele wetenschappers schrijven artikelen over literatuur, geschiedenis, bouwkunst (Le Corbusier!), politiek, wetenschap, geneeskunde, biologie, andere volken etc.
Verder lezen

Roel's Boekenboel

particulier

Roel's Boekenboel uit Amersfoort

Wil je portokosten besparen dan kun je ook langs komen in Amersfoort of Nieuwegein. Stuur een mailtje als je dat wilt om een afspraak te maken en de juiste locatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Roel's Boekenboel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Roel's Boekenboel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Roel's Boekenboel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Roel's Boekenboel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Roel's Boekenboel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.