Nieuman Wiert - Rotsplanten

Schrijver:
Titel: Rotsplanten
ISBN: 9789021520865
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 1994, 128 pg. Gebonden In Uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rotsplanten worden door tal van tuinliefhebbers veelvuldig en veelzijdig toegepast. Dat kan in een echte rotstuin zijn, maar ook in schalen, bakken of troggen. Maar daar horen dan wel de juiste soorten voor uitgekozen te worden. Wiert Nieuman, in het dagelijks leven hoofd buitenobjecten van de Botanische Tuinen te Utrecht en daarmee tevens hoofd van de grootste rotstuin van Nederland, behandelt in dit rijk geïllustreerde boek het assortiment rotsplanten zowel de algemeen verkrijgbare als specifieke soorten voor fanatieke liefhebbers. Voor een optimale gebruikswaarde heeft hij daarbij een rangschikking gemaakt vanuit de gewenste groeiomstandigheden. Hierdoor kan men snel de planten vinden die voor een bepaalde situatie het meest geschikt zijn. Uiteraard wordt ook ingegaan op zaken als de verzorging waaronder bijvoorbeeld bemesten en eventuele winterbescherming en de vermeerdering.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nieuman Wiert - Rotsplanten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.