Vries - Numbi, Mireille de - Sint in de stad / het feest gaat d

Schrijver:
Titel: Sint in de stad / het feest gaat door
ISBN: 9789081924665
Taal: Nederlands
Uitgever: Blauwwaterland Uitgevers
Bijzonderheden: 2014, 52pp, Grote hardcover in nieuwstaat. Het boek kan door de brievenbus. Met evt. nog een vergelijkbaar boek erbij
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is Sinterklaas in Blauwwaterland. Een hele, hele oude traditie, want de Sint is jarig! Hij en Zwarte Piet brengen cadeautjes naar alle kinderen. Maar let op, dit jaar gaat er iets veranderen! Er gebeurt namelijk iets heel bijzonders. Sinterklaas heeft besloten, samen met de koning van Blauwwaterland, om voor het eerst de verjaardag van Zwarte Piet te vieren. Het land staat op zijn kop: de Sint komt niet alléén met Zwarte Piet, maar hij neemt ook een 'regenboog' Piet mee. Ja, en een witte Piet, een gele Piet, een rode Piet en de 'Bruin en Wit' Piet zijn er voortaan ook bij. Maar hoe kwam Sinterklaas op het idee om er nieuwe pieten bij te halen? Auteur Mireille de Vries-Numbi begrijpt waarom Blauwwaterland zijn traditie moet aanpassen en legt het weer uit op een onbevangen manier. Het mooie, goedbedoelde feest moet vooral doorgaan in Blauwwaterland!
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

zakelijk

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries - Numbi, Mireille de - Sint in de stad / het feest gaat door Vries - Numbi, Mireille de - Sint in de stad / het feest gaat door

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  de Koopjeskoffer
  Kamer van Koophandel nummer: 56766831
  NL001778307B19
  www.dekoopjeskoffer.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.