Welterusten, Franco!

Schrijver:
Titel: Welterusten, Franco!
ISBN: 9789029548243
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ik zal je vertellen hoe het zit: mijn naam is Abbie McPhereson, en ik heb genoeg van mannen die verliefd op me zijn, me aanbidden, niet zonder me kunnen teven - totdat de inhoud van zes blikjes bier door hun aderen vloeit en ze zeggen: 'Abbie wie?' Dat is de reden waarom ik twaalf seconden geleden, precies op de overgang van 31 december naar 1 januari, heb besloten om me nooit meer in te laten met iemand die drank verkiest boven de liefde.Ik ben een vrije vrouw, en ik voel me goed! 'Welterusten, Franco!' is precies goed: een bijzonder hip boek over de bindingsangst van de Generatie X: Julie Taylor beschrijft de bochten waarin men zich bereid is te wringen voor Lust en Liefde op een erg grappige manier. - Sari Locker, auteur van 'Mind blowing sex in the real world' Een vrolijk, grappig en uniek boek! - Kirkus Reviews Lezers zullen zich ogenblikkelijk identificeren met Abbie - ongetwijfeld soms meer dan ze toe willen geven. Julie TayIor schrijft met een vaardige pen; haar verhaal is komisch en echt. Ik heb het tweé keer gelezen! - Elizabeth Hurghalla, auteur van 'Getting over him'Julie Taylor is freelance schrijfster en woont in New Jersey. 'Welterusten, Franco!' is haar debuutroman.
To
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

Verzending via Homerr naar dichtstbijzijnde parcelshop : 3.49€ (België en Nederland)
Verzending naar thuisadres in België : 5.70€ via BPost of 4.40€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar afhaalpunt Mondial Relay in Nederland : 4.25€
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6€ via DHL
- boeken worden goed ingepakt.
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Welterusten, Franco!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.