Schleifer, Simone - Kleine stadstuinen / druk 1

Schrijver:
Titel: Kleine stadstuinen / druk 1
ISBN: 9789057647079
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: 2006, 192pp, paperback In Uitstekende Staat Als nieuw
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ook al hecht de ene persoon meer belang aan een tuin dan de andere, toch blijft het altijd een plek om te ontspannen, samen te komen met vrienden of te genieten van het leven. De verschillende tuinen die in dit boek worden getoond, hebben allemaal een hedendaags karakter dat niet alleen naar voren komt in het gebruik van nieuwe materialen of de bouwkundige technieken. Het zit hem ook in een uniek element dat deze ontwerpen gemeen hebben: het zijn allemaal kleine tuinen in een stedelijke omgeving. In dit boek zijn zeer uiteenlopende en buitengewone oplossingen verzameld, vaak enig in hun soort. Zo zijn er de tuinen die langs de voorgevel naar boven klimmen, tuinen die zich nestelen op het dak, of tuinen die de kleine overgebleven plekjes tussen muur en schutting of tussen de voorgevel en de stoep opvullen.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schleifer, Simone - Kleine stadstuinen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.