Pierre Wind - De wondere wereld van een keukenkoning / het inte

Schrijver:
Titel: De wondere wereld van een keukenkoning / het interactieve familiekookboek
ISBN: 9789043909532
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Uitgevers, Baarb
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, 126p, als nieuw
Prijs: € 7,75
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Na het sensationele Lekkâh slaat TV Kok Pierre Wind wederom keihard toe met Keuken Abracadabra, het eerste interactieve kookboek van Nederland en België. In tien boeiende hoofdstukken legt Pierre de lezer alles uit over eten, smaak, ingrediënten en toepassingen en zet hen daarna direct aan het werk. Ieder hoofdstuk bevat een 'doe' onderdeel waarbij bijgesloten kruiden, voelpagina's, eetbare menupagina's, uitneembare ingrediëntenbijlagen enz. zorgen voor een nooit eerder vertoond interactief culinair avontuur, dat zijn climax vindt in driedimensionaal gefotografeerde en waarneembare recepten, die voor iedereen zonder al te veel moeite klaar te maken zijn.

Pierre Winds nieuwe character Sjaak Smaak maakt daarnaast een boeiende reis door smaakland Proevistan en verhaalt op humoristische en uiterst smaakvolle wijze over zijn culinaire avonturen!

Een geslaagde poging om bewuster met ingrediënten, gerechten en eten bezig te zijn en daarom zowel geschikt voor jong en oud, culinaire semi-professionals en beginnende keukensterren.

Keuken Abracadabra is zonder meer een sensationeel nieuw boek van Neerlands meest herkenbare, originele en eigenzinnige kok en smaakexpert! Een spraakmakend nieuw hoogtepunt.
Verder lezen

Huisje Weltevree uit Wilp

particulier

Logo Huisje Weltevree

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pierre Wind - De wondere wereld van een keukenkoning / het interactieve familiekookboek Pierre Wind - De wondere wereld van een keukenkoning / het interactieve familiekookboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Huisje Weltevree

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Huisje Weltevree
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huisje Weltevree een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huisje Weltevree vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Huisje Weltevree kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.