Steven Harrison - Zoek geen antwoord: Waarom levensvragen nerge

Schrijver:
Titel: Zoek geen antwoord: Waarom levensvragen nergens toe leiden
ISBN: 9799077228028
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Lichte leessporen
Prijs: € 10,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe kunnen we in relatie tot anderen leven? Hoe vormen we onze relaties en gemeenschappen, voeden we onze kinderen op en zorgen we voor onze ouderen? En hoe gaan we om met het lijden om ons heen?

Dit zijn enkele vragen die tijdens het onderzoek in Zoek geen antwoord aan bod komen. De antwoorden op zulke vragen hebben, aldus Steven Harrison, altijd voor verdeeldheid gezorgd, omdat er zoveel verschillende antwoorden mogelijk zijn. Maar stel dat we die vragen gewoon leven? Dat we ze gebruiken als leidraad voor ons leven en onze maatschappij baseren op ontdekking en onderzoek?

Door open vragen te stellen en bij de vraag te blijven, bestaat de kans dat we het patroon dat wij over de werkelijkheid leggen, doorzien en kunnen ontdoen van de boeien van alle mogelijke ideologieën, meent Harrison. Hierdoor wordt het leven een directe uitdrukking van de eenheid die het in beginsel is.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steven Harrison - Zoek geen antwoord: Waarom levensvragen nergens toe leiden