Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra)

Schrijver:
Titel: Anoesjka (Het meisje uit de toendra)
ISBN: 9789022504772
Uitgever: De Boekerij - Baarn
Bijzonderheden: 1975, 262 pp hardcover gebonden geel kunstleder met stofomslag (s.o. iets sleets, boek zelf in uitstekende staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Henry Pahlen - Anoesjka (Het meisje uit de toendra)
(De Boekerij - Baarn)
ISBN 9022504778
uitgave uit 1975
262 pp hardcover gebonden geel kunstleder met stofomslag
(s.o. iets sleets, boek zelf in uitstekende staat!)
Staat van het boek: 8.0

In de wouden van Toroesk ligt al twee weken sneeuw en Siberië wordt geteisterd door een ijzige kou. Maar Martin Abels, een jong, succesvolle zakenman uit Bremen maakt deels te voet. Deels met paard en slee een tweeduizend kilometer lange, barre tocht door bossen en over bergen op zoek naar zijn geliefde Anoesjka. Het is acht jaar geleden dat hij uit Russische krijgsgevangenschap is terug- gekeerd en al die tijd heeft hij Anoesjka Toerganow niet meer gezien. Hij weet niet eens of ze nog in leven is, want al zijn brieven blijven onbeantwoord. Maar Martin kan de mooie Russische dochter van een pelsjager niet uit zijn gedachten bannen. Haar lange, zwarte haren en haar fonkelende, donkere ogen hebben hem volledig betoverd.
Door twijfel verscheurd trekt hij dwars door Siberië om zijn geliefde Anoesjka terug te vinden. Martins bezoek blijft echter niet onopgemerkt, want Betty Cormick, alias Amalja Semperowa, een perfect Russisch sprekende eigenzinnige Amerikaanse vrouw, verdenkt hem ervan net als zij een spion te zijn. Een spion die onder de dekmantel van de romantiek een Russische raketbasis probeert op te sporen. Als Amalja Semperowa door de Russen wordt ontmaskerd, pakken zich boven de Siberische taiga donkere onheilspellende wolken samen. Nu Amalja in vijandige handen is gevallen loopt Martins leven gevaar en zal hij zijn Anoesjka wellicht nooit meer in zijn armen kunnen sluiten.

Prijs €5,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra) Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra) Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra) Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra) Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra) Pahlen, Henry - Anoesjka (Het meisje uit de toendra)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.