Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rawie, Jean Pierre - Wij volgen een voor een hetzelfde pad : de

Schrijver:
Titel: Wij volgen een voor een hetzelfde pad : de mooiste rouwgedichten
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: 2003. Hardback. 1e druk. 60 pp. In goede staat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bloemlezing van rouwgedichten door Jean Pierre Rawie. In goede staat.

‘Als mijn poëzie al “ergens over gaat”, is dat het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema's liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn,’ aldus Jean Pierre Rawie, een van de grootste en meest gelezen dichters van ons taalgebied. Niet alleen is Rawies poëzie van superieure literaire kwaliteit, zij dient ook veel mensen die iemand verloren hebben tot grote troost. Na het succes van Wij hebben alles nog te goed, een selectie van Rawies liefdesgedichten, verschijnt nu Wij volgen éen voor éen hetzelfde pad, een door de dichter zelf samengestelde bloemlezing van de mooiste en meest aansprekende rouwgedichten uit zijn eigen werk.
Verder lezen

Taalvakman uit Bodegraven

particulier

Logo Taalvakman

Gefeliciteerd. U heeft het beste boekwinkeltje gevonden voor bijzondere boeken, zoals gesigneerde exemplaren en boeken in eerste druk. Alles voor een schappelijke prijs met uitstekende service.
Veilig en direct betalen via iDeal is nu ook mogelijk.
Verzending binnen Nederland via DHL Parcel. Vaste prijs voor een brievenbuspakje € 4,50 en pakket naar uw huisadres in Nederland voor slechts € 6,25. Optioneel is verzending naar een DHL Servicepunt voor € 5,50 ook mogelijk op aanvraag. Vermeld dit gaarne bij uw bestelling. Verzending naar een Mondial Relay servicepunt in België vanaf € 6,25. Afhalen mogelijk in Bodegraven of Leiden. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk is korting mogelijk.
Controleer de spam map van uw e-mailbox, want regelmatig verdaagt daar een bericht van boekwinkeltjes of van DHL Parcel.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rawie, Jean Pierre - Wij volgen een voor een hetzelfde pad : de mooiste rouwgedichten Rawie, Jean Pierre - Wij volgen een voor een hetzelfde pad : de mooiste rouwgedichten Rawie, Jean Pierre - Wij volgen een voor een hetzelfde pad : de mooiste rouwgedichten