Walther, I.F.; Metzger, R. - Van Gogh, alle schilderijen

Schrijver:
Titel: Van Gogh, alle schilderijen
ISBN: 9783822812174
Taal: Nederlands
Uitgever: Taschen
Bijzonderheden: 2000. Gebonden, hardcover met stofomslag. 740 pag. Boek is ongelezen, in perfecte staat!
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het titelblad van deze uitgave is verwarrend doordat het alleen op deel I van het boek slaat: deel II, vanaf pag. 301, heeft een eigen titelblad; wel zijn de pagina’s doorgenummerd en geeft de inhoudsopgave de inhoud van beide delen. De uitgave – die eerder in twee delen in cassette verscheen* – is uitstekend geschikt om een algemeen publiek met Van Gogh vertrouwd te maken. Ze verdeelt zijn leven en werk in zes perioden. Ze plaatst hem in de context van zijn tijd en beeldt alle schilderijen chronologisch in kleur af, waarbij soms ter vergelijking werken op papier betrokken worden. De ruimte die beeld en tekst innemen, verhoudt zich ongeveer als 3:2. Geholpen door Vincents brieven, waaruit vaak, maar niet altijd letterlijk geciteerd wordt, verklaart het boek de motieven en symbolische kanten van de werken, die geplaatst worden in het kader van Vincents ontwikkeling als kunstenaar. Hierbij tonen de auteurs oog voor zijn romantische zijden, die mede poetische kijk op de werkelijkheid verklaren. Het laat zich allemaal prettig lezen. Met een afsluitend overzicht van Vincents leven en werk per jaar, voorzien van zwartwitfoto’s en met bibliografie en registers.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walther, I.F.; Metzger, R. - Van Gogh, alle schilderijen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.