Dr. H.J.C.C.J. Wilschut - Wilschut, Dr. H.J.C.C.J.-J.G. Woelder

Schrijver:
Titel: Wilschut, Dr. H.J.C.C.J.-J.G. Woelderink: om de 'vaste grond des geloofs'
ISBN: 9789058291646
Uitgever:
Bijzonderheden: J.G. Woelderink: om de 'vaste grond des geloofs' van Dr. H.J.C.C.J. Wilschut vertelt over de ontwikkeling in het theologisch denken van Woelderink, met name ten aanzien van verbond en verkiezing.  Centrale vraag is: Waarom is Woelderink met de do...
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
J.G. Woelderink: om de 'vaste grond des geloofs' van Dr. H.J.C.C.J. Wilschut vertelt over de ontwikkeling in het theologisch denken van Woelderink, met name ten aanzien van verbond en verkiezing. 
Centrale vraag is: Waarom is Woelderink met de door hem aangehangen verbondsbeschouwing gekomen tot afwijzing van de klassiek-gereformeerde verkiezingsleer?
Jan Gerrit Woelderink (Hasselt, 11 augustus 1886 – Zeist, 28 juni 1956) was een pastoraal theoloog en gemeentepredikant in de Nederlandse Hervormde Kerk.
Woelderink studeerde theologie in Utrecht. Hij was daarna tussen 1909 en 1950 predikant van de hervormde gemeenten Ottoland, Mijdrecht, Randwijk, Hoornaar, Vreeswijk, Ouderkerk aan den IJssel en Zijderveld.
Ds. I. Kievit van Baarn was zijn bestrijder.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. H.J.C.C.J. Wilschut - Wilschut, Dr. H.J.C.C.J.-J.G. Woelderink: om de 'vaste grond des geloofs' Dr. H.J.C.C.J. Wilschut - Wilschut, Dr. H.J.C.C.J.-J.G. Woelderink: om de 'vaste grond des geloofs'